Startersets om bier te brouwen - Starterset voor thuisbrouwers - brouw, deel en geniet

Geniet steeds weer van schitterende resultaten met de starterset voor thuisbrouwers Brew Share Enjoy van Northern Brewer

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

De starterset voor thuisbrouwers Brew Share Enjoy™ is ontworpen door de brouwmeesters van Northern Brewers waardoor ook beginnende brouwers gelijk uit de doos uitstekende resultaten kunnen bereiken. Deze complete set wordt geleverd met bijna alles wat u nodig heeft om te beginnen met uw brouwavontuur.

Dit is de ultieme starterset voor de nieuwsgierige liefhebbers van thuisgebrouwen bier. De starterset voor thuisbrouwers Brew Share Enjoy™ is ontworpen door de brouwmeesters van Northern Brewers waardoor ook beginnende brouwers gelijk uit de doos uitstekende resultaten kunnen bereiken. Deze complete set wordt geleverd met bijna alles wat u nodig heeft om te beginnen met uw brouwavontuur. Met zijn volledige, betrouwbare instructies is deze starterset van Northern Brewer, Brew Share Enjoy™ ideaal voor beginners.

 

In de set vindt u:

Gistkuip van 25 liter met deksel & Bubbler luchtsluis

Bottelemmer met kraan

Fermenter’s Favorites™ flessenvuller

Roestvrijstalen brouwpan van 19 liter

Roestvrijstalen lepel van 53 cm

Hevel, 1,50 m Sifonleiding & Sifonleidinghouder

Reiniger/ontsmetter - Fermenter's Favorites™ zuurstofwasmiddel

Flessenborstel

Royal® kroonkurkapparaat & Kroonkurken (60 ct)

Bij deze bestelling worden geen lege flesjes geleverd dus deze zijn nodig om erbij te bestellen. Ook een hydrometer ontbreekt. 

Begin nu met thuisbrouwen met de starterset vor thuisbrouwers Brew Share Enjoy™

 

Starterset voor thuisbrouwers - brouw, deel en geniet

Northern Brewer

105,90 €/per stuk
niet op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.