Startersets om bier te brouwen - Grainfather

De Grainfather is een compleet brouwsysteem voor het brouwen van alle mogelijke crafts-bieren op basis van mouten, hoppen en gisten.

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Grainfather is het ideale systeem voor amateurbrouwers die graag lambik- en andere bieren willen brouwen. We stellen u hier de nieuwe versie van de Grainfather voor met zijn nieuw pompfilter. 

Met de koeler die speciaal is ontworpen voor de Grainfather kunt u, net zoals een professionele brouwer, recepten voor crafts-bieren ontwikkelen, op basis van all-grain-pakketten of op basis van ruwe ingrediënten : mouten, gisten en hoppen. 
Met behulp van de instructies in de handleiding kunt u uw eerste brouwsel in alle rust thuis brouwen.U heeft de volgende toebehoren nodig voor de Grainfather:
de roestvrijstalen Mangrove Jack's 25 l-gistingstank, de Sparge Water Heater voor een optimale bevochtiging van het draf, de nodige toebehoren om uw bier op fles te trekken met: flessen van 75 cl en afdoppen alleen met mechanische doppen.
Elk kant-en-klare all-grain-pakket of ingrediëntenpakket komt in aanmerking.
NB: vergeet de moutmolen niet als u niet in de mogelijkheid bent om uw mout te schroten.

 

Voordat u begin moet u een reiniging uitvoeren om de verwerkingsoliën te verwijderen die zijn gebruikt tijdens de vervaardiging. Vervolgens moet u het draf wassen (sparging in het Engels) met behulp van de Sparge Water Heater of de gistingstank. Tot slot moet u bepalen of u het volledige moutvolume van 9 kg of slechts 4,5 kg mout gebruikt. 

 

Het volstaat om de verschillende onderdelen te monteren: de recirculatieleiding, de regeleenheid, de afvoerleiding, de brander en inwendige kuip van de Grainfather en tot slot de koeler van de Grainfather.Specificaties: 

Gewicht van de Grainfather alleen: 10 kg

Capaciteit: 30 l en 7,9 Amerikaanse gallon

Afmetingen: 733 x 386 mm (29 x 15")

Gemaakt uit roestvrij staal type 304.
Magnetische pomp: 6 W en 1800 toeren per minuut. 
Vermogen: 220 - 240 V en 2000 Watt voor de Europese Unie.

 

Grainfather

Grainfather

829,90 €/per stuk
Wees snel!7 op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.