1. Kit voor bier
  2. Kit à bière Brewferm Framboise
Kit voor bier - Kit à bière Brewferm Framboise

U brouwt 12L fruitig en zurig frambozenbier met dit bierpakket Framboos. 

Kenmerken

Kleur
rosee
Stijl
Fruit Beer
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Wilt u thuis een fruitig en enigszins zurig bier brouwen? Dat kan nu zonder speciale kennis van het brouwen met dit Bierpakket Framboos van Brewferm.

 

Het is speciaal voor beginners en een groot gedeelte van het beslag is alvast voorbereid. Volg de handleiding, schaf een bierbrouwpakket aan en u bent klaar om 12L Belgisch frambozenbier met weinig alcohol (5,5%).

 

Het resultaat is een koperrood bier met de lekkere smaak van zurige framboos.Niet meegeleverde ingrediënten die wel nodig zijn voor het brouwproces:

- Suiker
- Water

Kit à bière Brewferm Framboise

Brewferm

23,45€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.