Thuistap - Tapkraan voor tapvaatje

Een biertap in zakformaat die u werkelijk overal mee kunt nemen, beschikbaar voor de standaard 5 liter fusten van Page 24, CH'TI, Jenlain en nog veel meer!


Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Een biertap in zakformaat die u werkelijk overal mee kunt nemen! Dit is een volwaardig systeem waarmee u bier kan tappen uit alle op de markt beschikbare 5 liter fusten (CH'TI, Jenlain, Kronembourg, Bracine, Fischer... Niet te gebruiken op Beertender fusten van Heineken, Pelforth, Affligem, Desperados).

Deze biertap is heel eenvoudig in gebruik: duw de stang in de bovenzijde van de fust en sluit vervolgens een CO2 patroon 16 g aan op de biertap. U kan met de regelaar de CO2 druk bijstellen. Plaats de bierfust in de koelkast voor gebruik zodat het bier fris geserveerd kan worden.

Ideaal voor op de camping, bij de picknick of tijdens de barbecue. Deze biertap kan werkelijk overal mee, wat niet gezegd kan worden van een klassieke biertap! De stang is eenvoudig los te schroeven bij transport of voor reiniging.

Tapkraan voor tapvaatje

Tirage de poche

55,25 €/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • multibuy
   - CO2 patroon 16g
  1,50 €
 • Thuistap - Perfect Draft thuistap machine
  259,99 €
 • Fûts et accessoires - Drukvat 5 Liter + deksel
  7,95 €
 • -19%
  Thuistap - Jupiler Pils PerfectDraft 6L + Machine deal
  227,99 €
  in plaats van281,99 €

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.


 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKENDVAN
  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.